Гладчук вважає, що маловідоме фото Порошенка може бути знаком від Бога

Подивіться уважно на це маловідоме фото Петра Олексійовича Порошенко.
Це може бути нам знаком від Бога?
Я думаю, що у знаки долі вірять всі, навіть запеклі атеїсти. Кожен знає, що десь нагорі є Вища сила, яка посилає цінні поради, що допомагають керувати долею і оберігають нас від бід і негараздів.
Важливо навчитися розпізнавати ці сигнали, правильно розуміти їх значення і
Читати далі →

Вадим Гладчук про законопроект Зеленського про статус олігарха

Почувши про законопроект Зеленського про статус олігарха, у мене склалося таке враження, що ця людина перейшла на важкі наркотики.
В цивілізованих країнах крупний бізнес просто відсторонений від політики. У нас же Ахметов та Коломойський мають десятки своїх нардепів-кнопкодавів у фракції “Слуга народу”. І про цей факт є безліч журналістських розслідувань.
Зекоманда через зростання комуналки, зокрема, цін на електроенергію (обленерго належать
Читати далі →

Гладчук про річницю заснування Українська дивізія січових стрільців «Галичина».

Сьогодні річниця заснування Українська дивізія січових стрільців «Галичина».
Мотивацію вояків, які зголосилися вступити до цього формування можна охарактеризувати цитатою одного із бійців: «Я воював не за німців. Ми боролися за незалежну Україну. Знаючи, що таке СРСР, навіть у думках не хотів, щоб червона наволоч топтала рідну землю…» — пояснював Степан Мовчан причину вступу до дивізії.
1. Рам’я в рам’я, мов
Читати далі →

Вадим Гладчук про день пам’яті святого благовірного гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного

 

Петро Сагайдачний здійснив успішний похід на Москву і взяв її в облогу.
У ніч на 1 жовтня за старим стилем, це була Покрова, розпочався вирішальний штурм. Але раптом, як наголошується у тогочасних свідченнях, Сагайдачний дає відбій. Що трапилося? Виявляється, несподівано для атакуючих козаків з лав захисників під церковні дзвони викидається вже перевірений в Єльці і припасений на крайній випадок
Читати далі →

Гладчук про необхідність ухвалення негайних рішень, направлених на підсилення обороноздатності нашої незалежної держави

Зеленський на посаді преЗЕдента свідомо знижує обороноздатність України через розведення військ, відведення мінометних, контр снайперських груп, давши перевагу ворогам та окупантам української землі.
Ворожі безпілотники не мають безперешкодно працювати над нашими позиціями.
Ворожі снайпери не мають безкарно розстрілювати наших захисників.
Якщо рашистам знадобиться провокація, вони самі її організують. Якщо знадобиться виправдання для агресії – путін його вигадає.
Тому немає жодного
Читати далі →

Вадим Гладчук про накопичення російських сил біля кордонів України

Накопичення російських сил може стати основою для військових вторгнень в Україну, — про це заявив директор ЦРУ Вільям Бернз:
Відомо, що росія вже перекинула до кордонів України та в окупований Крим 16 батальйонно-тактичних груп з мотострілецьких, танкових та повітряно-десантних підрозділів.
Тому ми мусимо невідкладно готуватися захистити нашу Україну від агресивних намірів кремлівського хуйла.
30 березня 2021 року Верховна Рада
Читати далі →

Гладчук вважає, що Мендель мислить по-путінські

 

 

 

 

 

 

Юлія Мендель пише “ні громадянській війні в Україні”. В Україні немає громадянської війни! Вже сьомий рік йде оборонна війна і росія агесор, росією окуповано 7% території нашої держави – Крим та частину Донбасу. “Громадянська війна в Україні” – це кремлівський темник!
Мені відомо щонайменше три випадки, коли речник президента України свідомо підігравала російській пропаганді.
Читати далі →

Вадим Гладчук про підхід МОЗ Степанова до лікування КОВІД

 

 

У МОЗі Степанова певно не чули про Бактеріостатичні антибіотики?
При запаленні легенів викликаних КОВІД дуже висока ймовірність приєднання умовно патогенної мікрофлори. Це мікроби, які здатні при зниженні природної резистентності макроорганізму викликати захворювання, для яких характерна відсутність нозологічної специфічності.
Бактерії (Staphylococcus, Corynebacterium, Clostridium, Escherichia, Erwinia, Pseudomonas, Proteus, Providencia, Serratia, Moraxella, Veillonella, Haemophilus та ін.), мікоплазм (Mycoplasma), гриби (Candida, Aspergilus),
Читати далі →

Вадим Гладчук про російських окупантів

Я з 2014 року російських окупантів називаю рашистами.
Підставою для такого терміну стала нелюдська жорстокість путіноїдів. Ось відео:
Наприклад, Олексій Мільчаков із Санкт-Петербурга причетний до вбивства 40 українських військових, він командував на Донбасі російським неонацистським батальйоном бойовиків “Русич”. Рашист Мільчаков відомий тим, що відрізав вуха військовополоненим. У Твіттері ДШРГ “Русич” були викладені фотографії бійців ВСУ, яким зрізали обличчя у
Читати далі →

Вадим Гладчук щодо відповідальності уряду та президента за геноцид українців

Я переконаний, що треба ставити питання на позачерговій сесії парламенту щодо відповідальності уряду та президента за геноцид українців!
Україна 1-ша в Європі за поширенням COVID-19
Вакцинацію в Україні зірвано. 2 млн вакциновано у сусідній Польщі і 2 людини в Україні лише дві дози отримало. Це національна катастрофа!
Коли будуть доставлені 10 млн доз вакцин Pfizer? Чергова обіцянка-цяцянка! Це мені
Читати далі →