Гладчук закликає Зеленського виступити з ініціативою скликання засідання РБ ООН у зв’язку із невиконанням Росією наказу Міжнародного трибуналу з морського права про звільнення полонених українських моряків

Вадим Гладчук вважає, що настав час преЗЕденту Зеленському продемонструвати світу, що він президент України.
“У своєму фейсбуці Зеленський 5 днів тому написав наступне: “Нагадую, що саме сьогодні, 25 червня, спливає термін виконання відповідного наказу Міжнародного трибуналу з морського права”.
https://www.facebook.com/zelenskiy95/posts/2276502095933487
Стаття 106 Конституції України визначає, що президент “представляє державу в міжнародних відносинах, здійснює керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави, веде переговори та Читати далі →

Гладчук закликає Зеленського проаналізувати діяльність попередника, щоб не повторювати його помилок

“Дарма люди Зеленського видалили всі новини часів Порошенка на сайті президента України. Читаючи ці повідомлення минулого можна було аналізувати наслідки прийняття рішень у майбутньому”, – каже редактор sprotiv.org, кандидат у народні депутати по 223 окрузі Вадим Гладчук.

“Коли я після першого туру вирішив боротися за перемогу Порошенка, я передбачав, що у разі обрання Зеленський буде повторювати його помилки Читати далі →

Гладчук просить голову уряду Гройсмана зробити до парламенту подання на звільнення Авакова

Кандидат у народні депутати по 223 округу (Київ, Шевченківський район), редактор sprotiv.org Вадим Гладчук не може уявити як громадянин у кайданках міг застрелитися.
https://sprotiv.org/70013
А нічого, що обойма повинна зберігатися окремо від пістолета!
Це виходить затриманий вихопив зброю, витягнув з кобури обойму, вставив, взвів, а вже потів вистрелив. Це хвилина з вільними руками, а тут у кайданках людина! Це фізично … Читати далі →

Гладчук закликав генерала Козловського не перетворюватися на генерала Пукача

Ми побачили, що цю статтю про Дмитра Снєгирьова, яка була опублікована на Спротиві саме перед судовим засіданням ДДОСять
https://sprotiv.org/69985
Редактор sprotiv.org Вадим Гладчук та наші журналісти розслідувачі вважають справу Снєгирьова сфабрикованою МВС Авакова певно через критику Олега Анатолійовича Козловського. Ми будемо слідкувати за нею і закликаємо всіх журналістів не лишатися байдужими.
Після посту Гладчука у фейсбуці про арешт Снєгирьова співробітники … Читати далі →

#Гладчук пропонує українцям згадати про всі свої конституційні права

#Гладчук пропонує українцям свій флешмоб – розповісти не лише про одну статтю Основного закону, як каже порушник Конституції #Зеленський, а згадати (нагадати) про всі свої конституційні права.
Хештег – #мояулюбленаКонституція

Робіть репост, якщо підтримуєте.

#Гладчук пропонує українцям свій флешмоб – розповісти не лише про одну статтю Основного закону, як каже порушник…

Posted by Марцинюк Анастасія on 

Читати далі →

#Гладчук помітив, що #Зеленський не визнав мільйони неповнолітніх українців громадянами України

Редактор sprotiv.org, кандидат у народні депутати по 223 округу (Київ, Шевченківський район) Вадим Гладчук не здивований тим, що президент #Зеленський, розповідаючи про Конституцію України де факто не визнав мільйони неповнолітніх українців громадянами нашої держави. Цитата:
“Конституція для наймолодших – для наших майбутніх громадян” (1:30):
https://www.facebook.com/zelenskiy95/videos/2278631205720576/


Гарант Конституції влаштував флешмоб щодо однієї статті #мояулюбленастаття, не Читати далі →

Гладчук: Україна має постійно демонструвати ворогам, друзям чи партнерам єдину дипломатичну позицію

Редактор sprotiv.org, кандидат у народні депутати по 223 округу (Київ, Шевченківський район) Вадим Гладчук закликає президента Зеленського та міністра МЗС Клімкіна знайти спільну мову і перестати кидати шпильки один в одного.
На кону життя та здоров’я 24 українських моряків, яких, грубо порушуючи норми міжнародного права, захопила у полон росія.
Формально з точки зору конституційного права преЗЕдент правий.
Стаття 106 … Читати далі →

Гладчук просить СБУ перевірити рух коштів на рахунках нардепа Володимира Ар’єва на предмет наявності російських рублів

Україна – це Європа, так вважає Вадим Гладчук, називаючи дуже важливою заяву від 27 червня 2019 року зеполітика Дмитра Разумкова про те, що Україна лишиться у ПАРЄ.

Разумков з партії зебень розкритикував депутатів за намагання відвернути Україну від Європи, через вихід з ПАРЄ


Дві доби знадобилося зекоманді, щоб відреагувати на проросійську провокацію, метою якої є послаблення впливу України у Європі … Читати далі →

Зникло відео з камер відеоспостереження дачі Гладчука у час, коли нелюди вчинили хуліганські дії

Совпаденіє?
На сервері фірми, яка надає послуги відеозапису та зберігання відео з камер відеоспостереження, що знаходяться у дворі недобудованої дачі редактора sprotiv.org Вадима Гладчука трапився “технічний збій”.
Про це телефоном повідомила співробітниця фірми Unitel.
Відсутнє відео з 3.50 до 9.47 ранку. Це видно на скріншоті – візуально відсутня синя полоска. Саме у цей час нелюди вчинили хуліганські дії, використовуючи для

Читати далі →

Гладчук питає чи “путін-хуйло” всім добре видно?

“путін-хуйло” всім добре видно?

Макет виборчої листівки редактора часопису sprotiv.org Вадима Гладчука, який балотується у народні депутати по 223 виборчому окрузі (Київ, Шевченківський район)

путін-хуйло, – ЦВК відмовилася цензурувати головну тезу виборчої програми Вадима Гладчука та зареєструвала його кандидатом у народні депутати .
Про рішення виборчкому Гладчуку стало відомо у день, коли він з прихильниками пікетував Центральну виборчу комісію під
Читати далі →