Гладчук :”Зеля аж занадто сумлінно відпрацьовує замовлення Патрушева”

Вадим Гладчук цитує Ірину Геращенко
“Пані з ДБР звинуватила Петро Порошенко в тому, що … він блокував закупівлю вугілля в РФ.
Та давайте вже ЗСУ звинуватимо, що не зустрічають з хлібом – сіллю Путіна. І не везуть в гелікоптері на зустріч з Зенуковичем.
Найбільше на цьому « суді» в приміщенні ДБР, де забули про презумпцію невинуватості усєрдствовали пропагандисти з пропагандистського
Читати далі →

Вадим Гладчук про зухвалу брехню та фальсифікування справ, прокремліаською зебандою

Якщо з лідером парламентської опозиції Порошенком так зухвало брешуть та фальсифікують справу, то що прокремліаська зебанда робитиме з пересічними патріотами-громадями або героями АТО, щоб догодити путіну?

 

На зображенні може бути: текст «pag ГОЛОВА BEPXOBHOİ РАДИ УКРАΪНИ Народному депутату Украйни ГЕРАЩЕНКО I.B. Шановна Трино Володимиривио! ой повидомленЬ, у 3B' язкуз Вашим зверненням вίД 24 грудня 2021 poky щодо надання передбачених pazi вчинення Дίй Β порядку, 4822 кПК Украёни, встановленому абзацом шостим частини другой стосовно народного депутата Украйни Π. Порошенка, пов.домляю, що станом на 29 грудня 2021 ру систем електронного документообйгу Верховной Ради /крайни в.дсутня нформация про реестрацίю таких документ.в. Руслан СТЕФаНЧУК ДСВЕРХОВНОИРАДНУКРАНИ РАДИ УКРАЙНИ ВЕРХОВНОЙР IlangwaCTEOANFESKTPCIAMIONEKT РУСЛАН ПанисулчСТеФЛИЧУК 206C70 286C7P Длсний лос 1.05.20222 23:59:59 Апарат Верховиой Paan крайии Ne07/05- 2021 409890 sit 778292»
Вадим Гладчук цитує Ірину Геращенко:
“Чергова констатація брехні ДБР і ГПУ у так званій «справі Петро Порошенко» і грубого порушення закону.
Наприкінці грудня ми звернулися до Голови ВР Руслана Стефанчука із запитом,
Читати далі →