Гладчук звинувачує Зеленського у проросійській маніпуляції щодо Бахмута

Резидент російської розвідки Зеленський в інтерв′ю Associated Press заявив, якщо Збройні сили не виграють битву за Бахмут, на Україну посилиться міжнародний тиск щодо пошуку неприйнятних компромісів з російським агресором.
Що цей зрадник та ворог України меле?
У США та НАТО вже казали, що Бахмут немає стратегічного значення. Голова Пентагону чітко сказав, що залишатись в Бахмуті є політичним рішенням Зеленського,
Читати далі →

Гладчук про загрозу глобальної ядерної війни

Є реальна загроза глобальної ядерної війни від російського бункерного психопата, який погрожує світу ядерною зброєю та вже веде широкомаштабну геноцидну загарбницьку війну проти України.
Ядерна зброя – це зброя стримування.
У випадку з путіним це правило не працює. Психопат путін передав ядерні технології Ірану та переміщує ядерну зброю у Білорусь, щонайменше тричі атакував країни НАТО за останній рік.
Ціна питання
Читати далі →

Під керівництвом зрадників не можливо перемогти ворога, – Гладчук

Ви можете уявити Черчилля, який напередодні висадки у Нормандії знижує ЗП військовим і обіцяє відмінити пільги?!
А де ви бачили, щоб чотириразовий ухилянт від армії, ставав її верховним головнокомандувачем? А потім сував носа в генштаб і відстороняв бойових генералів, від виконання своїх обов’язків. Як ви думаєте виграє така країна у війні?
Зеленський хоче знищити ЗСУ!
Зеленський зрадник та ворог України.
Читати далі →

Гладчук про диктаторські закони в Україні

Резидент Зеленський продовжує будувати концтабір в Україні за російським зразком!
В Україні створили “централізовану систему автоматичного блокування інтернет-ресурсів”, що дозволить збирати інформацію про користувача, який намагався зайти на “заборонені” сайти, автоматично зафіксувати та передати до відповідних державних органів”.
Розпорядженням Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій від 30.01.2023 № 67/850 «Про впровадження системи фільтрації фішингових доменів» до 2 березня українські інтернет-провайдери
Читати далі →

Гладчук про суттєву нестачу озброєння і боєприпасів

За відгуками з передової в українському війську дуже суттєва нестача озброєнь і боєприпасів.
У телеграм є відео, як під Вугледаром наша артилерія б’є тільки щоб нейтралізувати атаку, але втікаючу і уцілілу піхоту не добиває (бо економлять снаряди).
На Бахмутському напрямку виявлено до 75% основних вогневих позицій противника, командні пункти рівня роти та батальйону, але їх не знищують через брак боєприпасів
Читати далі →

Зрадник Зеленський ігнорував всі попередження про напад рф

Про напад росії неодноразово попережали Зеленського особисто директор ЦРУ Бернс та держсекретар США Блінкен
Але зрадник та ворог України Зеленський ігнорував повідомлення про вторгнення та дезінформував українців байками про шашлики у травні
Гладчук Вадим, фейсбук
Читати далі →

Гладчук про премію Оскар

Оскар дали фільму про Навального, бо люди люблять позитивні історії про героїв. А фільми про страждання не люблять, якими б хорошими ті фільми не були.
Не впевнений що премія допоможе найвідомішому політв’язню кремлівської імперії, але можливо допоможе нам краще зрозуміти які фільми треба знімати, щоб отримати Оскар.
Ліворуч – українська сім’я, яка постраждала від путіна
Праворуч – російська сім’я, яка
Читати далі →

Гладчук про негайне виведення підрозділів ЗСУ з майже оточеного Бахмута

Ще 3 тижні тому американська розвідка попереджала, що треба виводити людей з Бахмута – є загроза оточення.
Але резидент Зеленський виконує вказівки свого куратора з фсб рф Патрушева.
Оголосивши Бахмут “фортецею”, зрадник Зеленський разом з своїми спільниками намагається знищити самі боєздатні частини ЗСУ, відправляючи українських воїнів під перехрестний вогонь з трьох боків.
Місто оточене, єдина дорога прострілюється, великі складнощі з
Читати далі →

Гладчук опублікував відео евакуації поранених

Евакуація поранених.
У телеграм каналі пишуть, що відео знято 205 батальйоном 241 бригади Сил ТРО ЗСУ: “По коліна в багнюці, набираючи повні берці води, майже бігом, у повному спорядженні, під постійними обстрілами — так відбуваються евакуації поранених з поля бою на Бахмутському напрямку”.
Чому на ношах, а не на броні, щоб швидше доставити поранених? Невже все так погано і дорога
Читати далі →