Вадим Гладчук закон про кримінальну відповідальність за «злочинні організації»

Тепер кожен з українців “вор в законі” – судячи з тексту прийнятих норм. Злочинний вплив це така класна річ для фабрикування МВС кримінальних справ!
Якщо слова “вор” і “сходка” записують в законі, значить в Україні є друга державна мова – “фєня”?
https://sprotiv.org/71011
Важко уявити, що в Українському Парламенті фактично вся Зе команда складається з тотально безграмотних депутатів, не кажучи вже про спікера і про президента. А попереду ще чотири роки державотворення, тобто, вибачайте – державного руйнування.
Що відбудеться після прийняття цього диктаторського закону?
Правоохоронні органи отримують не дубинку, а залпову установку, яку з легкістю можна повернути проти будь-кого хто критикує владу кремлівських посіпак.
Наприклад, редакцію «sprotiv.org» у повному складі відносять до «злочинної організації», це якщо без перепостів. А якщо ми робимо перепости з дружніх сторінок – це вже «злочинна спільнота», тому прощайте про всяк випадок, побачимося у 2035 році.
Який злочин? – запитаєте ви. Ми не любимо Зеленського, от який. Ми дозволяємо собі заявляти, що Зеленський і його режим грабують країну, заганяючи її у тоталітарне ярмо. Ми вважаємо, що «нова команда» працює на капітуляцію та знищення української державності. Ми впевнені, що ці люди прийшли до влади шляхом колосального обману, афери, брехні, і що вони є продуктом корупційної спайки криміналу і проросійського капіталу.

Ганьба авторам цього скопійованого у росії закону та тим депутатам, що його підтримали!
Зеленському імпічмент!
Робимо репост.

Вадим Гладчук, фейсбук