Вадим Гладчук про уряд зеленої гниди Шмигаля ,що з 11 травня послаблює карантин!

 

15 українців загинули від коронавірусу за минулу добу, 3 травня 2020 року, вже більше 12 тисяч заражень, а уряд зеленої гниди Шмигаля з 11 травня послаблює карантин!
Не розумію, як при збільшенні кількості смертей може йтися про послаблення карантину?
Цікаво, що Всесвітня організація охорони здоров’я у зв’язку з пандемією нової коронавірусної хвороби COVID-19 подовжила дію режиму надзвичайної ситуації у світі ще на три місяці.
Про це йдеться на сайті ВООЗ:
https://www.who.int/…/01-05-2020-statement-on-the-third-mee…
Відповідне рішення одноголосно ухвалили на засіданні Комітету з надзвичайних ситуацій, на якому були присутні 18 експертів і 13 консультантів.
“Після закінчення обговорення члени Комітету дійшли одностайного висновку про те, що цей спалах продовжує залишатися надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров’я, що має міжнародне значення”, – сказано у повідомленні.
У кількох своїх відеозверненнях коронавірусний диверсант Зеленський закликав українських громадян негайно повертатися з країн Європи, де панує пандемія! Без карантину та обсервації з чергами на кордонах, здорові стояли поруч з хворими та зараженими:
https://www.rbc.ua/…/ukraintsy-teryayut-soznanie-ocheredyah…
Водночас, Володимир Зеленський, як голова Ради Національної безпеки та оборони України безсумнівно знав про документ за підписом секретаря РНБО Олексія Данілова, який ще 31 січня 2020 року передбачав «відтермінувати повернення… громадян України з Китайської Народної Республіки та країн Південно-Східної Азії, де зафіксовані випадки захворювання до завершення спалаху епідемії.»
https://sprotiv.org/70883
Я вважаю, що ініційоване Зеленським масове повернення інфікованих з епіцентру коронавірусної пандемії — це не випадковість, а зловмисна злочинна дія та державна зрада.
Вигодонабувачем цієї коронавірусної диверсії є росія, з якою Україна веде гібридну війну з 2014 року. Коронавірусна пандемія в Україні вже призвела за багатьох смертей, маємо виявлені випадки хвороби та перші смерті в ЗСУ, що безсумнівно впливатиме на обороноздатність нашої держави.
Зараз кремлівську політику геноциду українського народу продовжує уряд Шмигаля.
Треба штрафувати тих зелених гнид з “Велюрів” хто порушує санепідправила, а не робити анархію в країні та умови для масового зараження українців.
Нагадую, що слід виходити на вулиці тільки у разі крайньої необхідності, одягнувши маску або респіратор класом не нижче N95 або FFP2, одноразові рукавички та окуляри, які захистять слизову ока: https://sprotiv.org/70765
Ніколи не займайтеся самолікуванням та одразу звертайтесь до сімейного лікаря, коли відчуваєте симптоми застуди.
Робіть репост, якщо ви залишаєтеся дома та не порушуєте карантин.
Україна переможе!
Вірю. Знаю. Зможемо!
#Язалишаюсявдома #StayHome #coronavirus

 

Вадим Гладчук, фейсбук