Громадськість збиратиме підписи за відставку Порошенка. Відео

pres-Gladchuk-Shelyazhenko-2015-05-500x258

З мітингу біля Верховної Ради України 2 червня 2015 року почнеться збір підписів за відставку президента України Петра Порошенка на знак протесту проти його корупційних зв’язків з олігархом Дмитром Фірташем, який хоче купити всю Україну кривавим золотом з гаманця Путіна. Про це оголосили громадянські активісти на прес-конференції в агентстві “Інтерфакс”.

Редактор інтернет-видання sprotiv.org Вадим Гладчук вважає, що Фірташ купив Порошенку … Читати далі →

Міліція має розслідувати шахрайство проти Гладчука — рішення суду

Києво-Святошинський райсуд Київської області зобов’язав міліцію розслідувати заяву Вадима Гладчука про вчинення злочину, цинічного шахрайства. Редактор часопису sprotiv.org потерпає від атак криміналу після публічної критики оборудок сільського голови Бобриці Олександра Короля: йому попсували машину, видурили у родичів значну суму коштів і сфальсифікували проти нього адмінпротокол.

Коли Гладчук порушив питання про зв’язки голови сільської ради з російською організованою злочинністюЧитати далі →

Сільський голова Бобриці Король відповідатиме за знищений ліс — Гладчук. 3 фото

Редактор інтернет-видання sprotiv.org Вадим Гладчук подав до Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області заяву про кримінальні правопорушення — незаконну порубку лісу, самоправство, до яких причетний сільський голова Бобриці Олександр Король.

“Останніми місяцями при виїзді з села Бобриця в бік села Білогородка громадяни в формі зеленого кольору комунального підприємства “Бобриця” вирубували ліс у межах села та на кілометр за межами … Читати далі →

Редактору sprotiv.org Вадиму Гладчуку облили машину кислотою. 2 фото

kalitka-poshkodz1

Подвір’я редактора sprotiv.org Вадима Гладчука атакували хулігани після  публічної критики махінацій сільського голови Бобриці Короля. Невідомі виламали калитку, проникли на подвір’я його недобудованого будинку в селі Бобриця Києво-Святошинського р-ну Київської обл. і облили невідомою речовиною машину “Рено Дастер”. Тепер машину доведеться перекрашувати, що коштуватиме десятки тисяч гривень.

“Підозрюю у підбурюванні до вчинення злочину сільського голову Олександра Короля, невдоволеного моєю … Читати далі →