Суд зобов’язав Київський міськвиборчком виправити сфальсифіковану біографію Гладчука. Документ

Окружний адміністративний суд міста Києва зобов’язав Київську міську виборчу комісію виправити перекручені біографічні дані у постанові про реєстрацію кандидата-самовисуванця у виборчому окрузі № 57, редактора опозиційного інтернет-видання «Спротив» Вадима Гладчука.

Відповідну постанову колегії суддів у складі Є. В. Аблова, О. П. Огурцова, В. П. Шулежко оголосив 6 січня 2015 року головуючий Євгеній Аблов.

Суд зобов’язав Київську міську виборчу … Читати далі →

Міськвиборчком сфальсифікував біографії кандидатів у депутати Київради, — Вадим Гладчук. Документ

Київська міська виборча комісія безвідповідально перекрутила біографічні дані при реєстрації кандидатів у депутати Київради на проміжних виборах, що відбудуться 25 січня 2015 року. Про це заявив кандидат-самовисуванець у виборчому окрузі № 57, редактор опозиційного інтернет-видання «Спротив» Вадим Гладчук.

«Коли мені видали постанову про реєстрацію кандидатом, я своїм очам не повірив. Така плутанина! Замість вищої освіти мені приписали середню … Читати далі →

Гладчук: шахрай Кличко реалізує плани Черновецького, щоб заробити мільярди на монополізації комунальних послуг

Gladchuk-proti-yacenuka1

Незаконним рішенням Київради про злиття ЖЕКів реалізується план грабунку киян від Черновецького і «регіоналів», розроблений ще у 2010 році. Про це заявив громадський активіст, редактор інтернет-видання sprotiv.org Вадим Гладчук, посилаючись на заперечення Київської міської ради проти його позову щодо скасування рішення від 9.10.2014 р. № 270/270 «Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва».

«12 січня 2015 року Окружний адміністративний … Читати далі →

УДАР на довыборах в Киевсовет поставил человека Виктора Пилипишина

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На округе №57 (Шевченковский район – Татарка, Лукьяновка) в Киевсовет, ставшем вакантным после избрания народным депутатом «свободовца» Юрия Левченко, похоже, постепенно вырисовывается пара фаворитов.

Здесь баллотируется редактор интернет-издания «Спротив» Вадим Гладчук. Гладчук сейчас судится с Киеврадой, требуя отменить незаконное решение о слиянии и сокращении ЖЭКов до 10.

Также появится здесь и общий кандидат от «УДАР» и «Блока Петра Порошенко» … Читати далі →