Державна зрада — колабораціонізм Олександра Турчинова, — Вадим Гладчук

zrada-TurchinovTimoshenko1-500x428

«Державна зрада. Саме так слід кваліфікувати колабораціонізм Олександра Турчинова, який отримавши посаду та повноваження Верховного головнокомандувача Збройних Сил України, дозволив російським окупантам без жодного пострілу захопити Кримський півострів України», — так вважає незалежний журналіст Вадим Гладчук.

«Водночас систематичні переговори Турчинова з кумом президента Росії Путіна Віктором Медведчуком свідчать про умисне створення умов для вчинення злочину проти Української держави», — наголошує … Читати далі →

Вадим Гладчук добився, щоб з бази «Законодавство України» прибрали «диктаторські закони»

З бази «Законодавство України» на сайті Верховної Ради України прибрано «диктаторські закони» Януковича, зокрема, про кримінальну відповідальність за наклеп та екстремізм. Про це заявив представник парламенту 13 березня 2014 року на судовому засіданні у Вищому адміністративному суді України за позовом незалежного журналіста Вадима Гладчука до ВРУ. Таким чином, Верховна Рада України по суті виконала позовні вимоги Гладчука.

Водночас суд … Читати далі →

Вищий адміністративний суд перевірить, чому у Турчинова досі вважають діючими «диктаторські закони», — Гладчук

 

13 березня 2014 року о 15 год 30 хв Вищий адміністративний суд України розглядатиме позовну заяву Вадима Гладчука до Верховної Ради України, в якій позивач вимагає вилучити з тексту Кримінального кодексу України, опублікованого на сайті Верховної Ради України у розділі «Законодавство України», статті «Наклеп» та «Екстремістська діяльність». Про це йдеться в ухвалі судді В. П. Юрченка.

Ухвалення та … Читати далі →