Гладчук вважає, що з точки зору інтересів нацбезпеки Резнікова треба звільняти з посади міністра оборони України

Я тепер вважаю, що з точки зору інтересів нацбезпеки Резнікова треба звільняти з посади міністра оборони України.
Замість того, щоб рішуче дистанціюватися від того заступника, який причетний до казнокрадства, звільнивши його, Резніков обрав шлях брехні та дискредитації та залякування журналістів, звинувативши їх у маніпуляціях.
Скандал з закупівлями набиратиме обертів, будуть оприлюднюватися нові подробиці та поширюватимуться нові меми.
Цей резонанс може вплинути на бажання та готовність союзників допомагати нашій Україні у війні з країною-агресором росією.
Як можна надавати зброю та боєприпаси міністру, який у найліпшому випадку толерує корупцію та казнокрадство, роблячи винними у власних “пройобах” викривачів корупції, а у найгіршому – причетний до злочинної діяльності у сфері держзакупівель?
Рєзніков раніше вже брехав українцям, коли виправдовував свою злочинну бездіяльність до російської агресії словами “”Не вірив, що вони настільки кончені”
Але є інший приклад – це Порошенко, який за місяць до вторгнення попереджав і знав, як і звідки буде бити ракетами путін
Ось це відео:
Шлях брехні та звинувачень журналістів не гідний офіцера. Але Резніков ніколи офіцером не був. Він юрист. Отже офіцерська честь та Резніков – це несумісні речі.
Тому мене не дивує його вибір – це брехливі байки у стилі “сам віноват” та перекладання власної провини на викривачів корупційного злочину у стилі юриста-першокурсника.
Гладчук Вадим, фейсбук